Afslanken met BodyContour Amstelveen

Medcontour Cavitatie Behandeling

MedContour

Voor altijd slank!

Cavitatie behandelingen zijn op dit moment de meest erkende behandeling voor het bestrijden van vetophoping en cellulitis.

Deze nieuwe afslank techniek waarbij vetcellen worden verwijderd door middel van ultrasone geluidsgolven wordt ook wel "liposuctie zonder snijden" genoemd. Via geluidsgolven worden op een selectieve manier vetcellen vernietigd, zonder omliggend weefsel (huid, vaten, zenuwen, etc.) te beschadigen. In het vetweefsel produceert de cavitatie een drainage tussen de vetcellen waardoor de fysiologische conditie hersteld wordt. De vrijgekomen vetcellen worden op natuurlijke wijze middels de bloedbaan, lever en de nieren afgevoerd. Een proces dat versneld wordt in combinatie met de Slimpress.

Resultaten zijn blijvend mits de vetcellen volledig vernietigd worden. Sommige behandelingen ledigen de vetcellen, waardoor het resultaat niet blijvend is. Bij BodyContour Amstelveen worden de vetcellen volledig vernietigd voor een blijvend slank resultaat op de behandelde zone(s).

Het aantal benodigde afslankbehandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De resultaten zijn al zichtbaar na 1 behandeling!

De cavitatie bestaat uit 60 minuten behandeling met de MedContour en 25 minuten pressotherapie met de Slimpress om de vrijgekomen vetten sneller te verwerken.

Om het lichaam niet over te belasten kan in principe 1 zone per week behandeld worden.

Deze cavitatie afslankbehandeling is geschikt voor afslanken van locale zones zoals de buik, maagstreek, bekken, dijen, benen en rug en voor mannen zelfs de borsten!

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is de onesthetische uitzetting van de onderhuidse vetcellen. Cellulitis wordt bij BodyContour Amstelveen behandeld met de MedContour. Deze cellulitis behandeling richt zich op het elimineren van de vetcellen en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Hierdoor wordt de cellulitis verminderd en hersteld de huid.

Voor en na de behandelingen

Belangrijk:

u dient de dag voor de afslankbehandeling, de dag zelf en de dag erna elk uur 150 ml water te drinken om het lichaam te helpen de vetten af te voeren.

Aanbevelingen:
  • het gebruik van een aangepaste créme die afslankend, vochtafdrijvend of verstevigend werkt

Voordelen van de behandelingen met de MedContour

  • pijnloos
  • korte behandeltijd van 60 minuten
  • geen blauwe plekken
  • zonder de risico's van een chirurgische ingreep (littekens, anesthesie, complicaties, etc.)
  • vanaf één behandeling zichtbaar resultaat
  • goedkoper dan liposuctie
  • snel en zichtbaar verlies in centimeters al na 4 tot 6 behandelingen afhankelijk van de te behandelen zone(s) volledige controle over het proces
  • geen recuperatieperiode: je kan onmiddellijk je dagelijkse activiteiten hervatten

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen