Afslanken met BodyContour Amstelveen

Slimpress Programma's

Slim Sensations

Het "Slim Sensation"programma. De nadruk bij dit programma ligt op de ontspanning van de zintuigen. Als basis voor de producten in dit programma (Sesto Senso) zijn uitsluitend natuurlijke doch functionele elementen gebruikt. Deze compositie zorgt voor een ongekende welness ervaring, met heerlijke geuren en texturen stammend van bamboe, waterlelie, lotus en vanille, granaatappel, kastanjes, rijst, munt, rode wijn, olijfolie, mediterrane citrusvruchten, peer, soja en koffie. De essentie wordt van vers sap geëxtraheerd. Het accent kan gelegd worden op zowel afslanken, anticellulitis als verstevigend. Genieten maar!

Legs or Belly

Het "Legs or Belly"programma. Aanpakken van een probleemzone staat hier centraal. De nadruk kan daarbij gelegd worden op de buik of de benen. De producten gebruikt in dit programma (OZO-line) zijn klinisch getest aan de universiteit van Ferrara en bieden een technisch en revolutionaire behandeling in cellulitis bestrijding en vetreductie. De actieve elementen worden door een verbinding met ozonide (afgeleide van ozon) en een verrijking met fosfatidycholine en carnitine geoptimaliseerd. Dit zorgt voor oxygenatie en vetoxidatie.

Intense Slim

Het "Intense Slim"programma. Met deze behandeling pakt u het hele lichaam aan. De producten gebruikt in dit programma (OZO-line) zijn klinisch getest aan de universiteit van Ferrara en bieden een technische en revolutionaire behandeling in cellulitis bestrijding en vetreductie. De actieve elementen worden door een verbinding met ozoninde (afgeleide van ozon) en een verrijking met fosfatidylcholine en carnitine geoptimaliseerd. Dit zorgt voor oxygenatie en vetoxidatie. De basis van deze kuur is een intens afslankende pasta die wordt aangebracht over alle delen van het lichaam waar men wenst af te slanken of cellulitis wenst te verwijderen. Er kan gekozen worden voor 2 verschillende accenten. Enerzijds is er de "Detox" pasta waarmee cellulitis wordt aangepakt. Anderzijds is er de "Slim" pasta waarbij vetverbranding en afslanken centraal staat.

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen