Afslanken met BodyContour Amstelveen

Slimpress Behandeling

De evolutie van schoonheids- pressotherapie- behandelingen.

Pressotherapie maakt gebruik van een technische behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken, waardoor deze continu de huidoneffenheden zoals cellulite, lokale vetophopingen en vochtophoud bestrijden. Uitgaande van deze gegevens ontwikkelde Jean Klébert´s wetenschappelijk team de Slimpress.

De SlimPress heeft verschillende innovatieve eigenschappen in vergelijking met de normaal gebruikte pressotherapie methoden. Het biedt de mogelijkheid om een krachtige thermische verwarming te combineren met verschillende pressotherapie programma’s door de speciale infrarood stralen die in serie geactiveerd kunnen worden en de volledige te behandelen zone verwarmen.

De opmerkelijke voordelen van Slimpress

  • Onmiddellijke wellness sensatie
  • Krachtige drainage van vocht
  • Verbetering en herstel van de natuurlijke lymfe stroom
  • Stimuleren van de bloed- en lymfecirculatie met verwijdering van afvalstoffen
  • Afslankende en reinigende werking dankzij transpiratie veroorzaakt door de warmte van de lampen

De werking van de electrostimulator kan apart of samen met de presso-therapie behandeling gebruikt worden. Het is de uitschieter van dit volledige behandelingsprogramma wat de volgende snelle resultaten garandeert:

  • Versteviging en herstructureren van de te behandelen zones
  • Drainage en reiniging van het weefsel dankzij de locale verhoging van het metabolisme op plaatsen waar de elektroden worden toegepast

De SlimPress sluit als behandelmethode perfect aan bij reguliere afslankprogramma´s en wordt veel toegepast in combinatie met de Ozo System.

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen