Afslanken met BodyContour Amstelveen

OZO System Behandeling

OZO System is een gepatenteerd en uniek complex, dat is ontwikkeld met cosmetische LIPOZONIDE Klinisch getest aan de universiteit van Ferrara.

OZO System; een nieuwe en revolutionaire formule met fosfatidylcholine en ozoniden. met als doel het proces van afslanken, verstevigen en verwijderen van cellulitis, te versnellen.

OZO system is gebaseerd op een bijzondere en effectieve formule op basis van ozoniden, fosfatidylcholine en carnitine. Dit complex wordt Lipozone genoemd. Dit zijn natuurlijke producten die de vetten helpen afbreken. Hierdoor wordt niet alleen een omtrekverlies van buik, heupen, billen en dijen verkregen, maar ook verlies in gewicht is mogelijk!

De zuurstof- ozontherapie verdient bijzondere aandacht omdat het gebruik van zuurstof inwerkt op het cellulair metabolisme, waardoor de microcirculatie verbetert. De Ozo-lijn is in staat zuurstof in te sluiten en actief te maken. De ozoniden zijn moleculen die in staat zijn om zuurstof praktisch bruikbaar te maken, ze verbeteren sterk de doorbloeding en het zuurstofgehalte van de spieren.

OZO system biedt afzonderlijke systemen welke onafhankelijk van elkaar worden toegepast. In combinatie met de Slimpress infrarood technologie wordt de werking van het OZO system versterkt.

Behandelingen

In combinatie met de Slimpress een lymfedrainage behandeling met de producten van het OZO System om de cellulitis te verminderen, de huid te herstellen en te kalmeren en hierdoor cellulitis te bestrijden.

Een afslankbehandeling die zeer effectief werkt op de vetzones en gelijktijdig wordt de huidstevigheid gestimuleerd.

Een behandeling die herstellend, verstevigend en drainerend werkt op de huidstructuur.

De behandeling start bij BodyContour Amstelveen. Om het resultaat te versnellen, zijn er OZO System crèmes voor thuisgebruik beschikbaar.

Welke levensstijl hoort bij het OZO System?

 1. Eet gezonder :
  • uitgebalanceerde voeding
  • eet 5x/dag
  • eet ’s ochtends voldoende, ’s avonds niet te veel
  • eet als tussendoortje een proteïnesupplement
  • eet rustig, zonder stress
  • eet bij voorkeur voeding met weinig calorieën en rijk aan vitamines

  Mocht het nodig zijn dan kunt u starten met het uitgebalanceerde voedingsprogramma van PS. food & lifestyle om zo een gezonde leefstijl op te bouwen

 2. Stimuleer de stofwisseling :
  • drink minstens 1,5 liter water per dag (per uur ongeveer 150 ml)
 3. Beweeg voldoende
  • sport of beweeg regelmatig, minimaal 30 minuten per dag

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen